Κορωνοϊός: Οκτώ κρούσματα σε ανύπαρκτο χωριό στην Ευρυτανία!
- At 06 Φεβρουαρίου, 2021
- Από admin
- In Επίκαιρα, Πολιτική - Οικονομία, Υγεία
0
Έχει η Ευρυτανία «Ευζώνους»;
Πριν από 50 και πλέον χρόνια (17/4/67) μια ταινία του Αλέκου Σακελλάριου και του Γιάννη Δαλιανίδη σε σκηνοθεσία του τελευταίου, έβγαινε από τη Φίνος Φιλμ στις κινηματογραφικές αίθουσες, γράφοντας ιστορία με μερικές από τις ατάκες των αξέχαστων Κώστα Βουτσά και Διονύση Παπαγιαννόπουλου.
Ήταν η ταινία «Γαμπρός από το Λονδίνο» με τον Παπαγιαννόπουλο να απαντά στο ερώτημα «έχει η Αγγλία, Καλαμάτα;» του «γιού του» Μπάμπη Ιωαννίδη.
Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια…
Κορωνοϊός: Οκτώ κρούσματα σε ανύπαρκτο χωριό στην Ευρυτανία! | www.evrytanikospalmos.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Για θέματα που αναρτούνται από το διαδίκτυο ή εικόνες, όπου πάντα σημειώνεται ευκρινώς η πηγή, αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε αμέσως. Να επισημανθεί ακόμη ότι οι απόψεις του ιστολόγιου, ή των αποσταλθέντων κειμένων σε μας, του/τα οποίου/α αναρτούμε δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με το περιεχόμενο και πιστεύουμε ως εκ τούτου δεν φέρουμε ευθύνη εκ του νόμου. Από τη στιγμή που απηχούν αποκλειστικά και μόνο τις απόψεις των συντακτών τους.





Πρόσφατα σχόλια