Άκρως ανησυχητικά είναι τα δεδομένα που προκύπτουν από τον αριθμό των Ανθυποσμηναγών που ορκίζονται κάθε χρόνο στην ΠΑ.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έγινε η επίδοση των ξιφών στους νέους Ανθυποσμηναγούς οι οποίοι όμως δεν ξεπέρασαν ούτε τους 50, καθώς ήταν για φέτος μόλις 49!
Πόσοι από τους 49 θα πάνε στα μαχητικά αεροσκάφη; Ίσως και λιγότεροι από είκοσι!
Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω οι αριθμοί από το 2008 βαίνουν συνεχώς μειούμενοι και κανείς δεν γνωρίζει που θα σταματήσουν.
Η συνέχεια εδώ…
https://www.defencenet.gr/amyna/aeroporia/900160_neoi-anthyposminagoi-kai-pa-akros-anisyhitika-ta-stoiheia-ti-deihnoyn-oi
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Για θέματα που αναρτούνται από το διαδίκτυο ή εικόνες, όπου πάντα σημειώνεται ευκρινώς η πηγή, αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε αμέσως. Να επισημανθεί ακόμη ότι οι απόψεις του ιστολόγιου, ή των αποσταλθέντων κειμένων σε μας, του/τα οποίου/α αναρτούμε δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με το περιεχόμενο και πιστεύουμε ως εκ τούτου δεν φέρουμε ευθύνη εκ του νόμου. Από τη στιγμή που απηχούν αποκλειστικά και μόνο τις απόψεις των συντακτών τους.
Πρόσφατα σχόλια