Για θέματα που αναρτούνται από το διαδίκτυο ή εικόνες, όπου πάντα σημειώνεται ευκρινώς η πηγή, αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε αμέσως. Να επισημανθεί ακόμη ότι οι απόψεις του ιστολόγιου, ή των αποσταλθέντων κειμένων σε μας, του/τα οποίου/α αναρτούμε δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με το περιεχόμενο και πιστεύουμε ως εκ τούτου δεν φέρουμε ευθύνη εκ του νόμου. Από τη στιγμή που απηχούν αποκλειστικά και μόνο τις απόψεις των συντακτών τους.
Ομολογία σοκ από τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας: Υπήρξαν εντολές μη κατάσβεσης στις πυρκαγιές στην Εύβοια
- At 25 Αυγούστου, 2021
- Από IoulAp
- In Επίκαιρα, Πολιτική - Οικονομία
0
Σοκ και αλυσιδωτές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δήλωση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανού οτι υπήρξαν εντολές μη κατάσβεσης στις πυρκαγιές στη βόρεια Εύβοια.
Μιλώντας στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς και Εύβοιας στην Αιδηψό, ο Φάνης Σπανός τόνισε χαρακτηριστικά: «Όσοι ζήσαμε την καταστροφή από κοντά και ήμουν ένας από αυτούς είδαμε πράγματα που πρέπει να απαντηθούν. Η επικεφαλίδα του τι και πως είναι πως κληθήκαμε να σβήσουμε μία φωτιά μόνοι μας. Χωρίς αεροπλάνα, χωρίς ελικόπτερα, με λιγοστά επίγεια μέσα, τα οποία σε περιπτώσεις είχαν εντολή μη κατάσβεσης και οι πυροσβέστες επιχειρούσαν με δική τους πρωτοβουλία. Οι φωτιές δεν σβήνονται με κλάρες και μπουλντόζες. Γιατί συνέβη αυτό; Κάποιος μπορεί να πει ότι υπήρχαν και αλλού φωτιές στην Αττική, στην Ολυμπία κ.λ.π. Η στοιχειώδης ευθύνη είναι όταν δίνεις προτεραιότητες να κοιτάζεις στα μάτια και αυτούς που δεν έδωσες προτεραιότητα ,γιατί υποτίμησες το φαινόμενο.





Πρόσφατα σχόλια