Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ρισκάρει να φυλακιστεί αν πάει στις Βρυξέλλες
- At 03 Αυγούστου, 2026
- Από IoulAp
- In Διεθνή, Επίκαιρα, Πολιτική - Οικονομία
0
Θα περιμένει την απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης για την προσφυγή με την οποία ζητά την ακύρωση του εντάλματος σύλληψης των βελγικών δικαστικών αρχών ή θα πάει αυτοβούλως για να δώσει εξηγήσεις στη Βελγίδα ανακρίτρια;
Αντιμέτωπος με ένα μεγάλο πολιτικό και δικαστικό ρίσκο βρίσκεται ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, το οποίο αφορά το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε εναντίον του από τη βελγική Δικαιοσύνη, στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση Qatargate και συγκεκριμένα για τη συμμετοχή του στη ΜΚΟ Fight Impunity του Αντόνιο Παντσέρι, και το οποίο εξακολουθεί να παραμένει ενεργό.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Για θέματα που αναγράφονται από το διαδίκτυο ή τις εικόνες, όπου πάντα σημειώνεται ευκρινώς η πηγή, αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να αφαιρέσουμε αμέσως. Να επισημανθεί ακόμη ότι οι απόψεις του ιστολογίου, ή των αποσταλθέντων κειμένων σε μας, του/τα οποίου/α αναρτούμε δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με το περιεχόμενο και πιστεύουμε ως εκ τούτου δεν φέρουμε ευθύνη από τον νόμο. Από τη στιγμή που απηχούν αποκλειστικά και μόνο τις απόψεις τους.





Πρόσφατα σχόλια