Ο Μ.Σαλβίνι διώχνει τους τραπεζίτες: «Τώρα πρέπει να πληρώσουν»
- At 11 Φεβρουαρίου, 2019
- Από IoulAp
- In Διεθνή, Επίκαιρα, Πολιτική - Οικονομία
0
Σαρώνει η Λέγκα – Στο 34% και πάει για αυτοδυναμία
Εφιάλτης για τις Βρυξέλλες, ελπίδα για την Ευρώπη των Εθνών. Οι πολίτες στηρίζουν Σαλβίνι και το δείχνουν πλέον στις δημοσκοπήσεις. Τα ποσοστά που ακολουθούν δείχνουν πως η Λέγκα μπορεί να διεκδικήσει πλέον και την αυτοδυναμία όποτε και να γίνουν εκλογές. Εποχή Σαλβίνι με λίγα λόγια.
Σταθερά πάνω από το 30% βρίσκεται η Lega του αντιπροέδρου της ιταλικής κυβέρνησης και υπουργού Εσωτερικών, Matteo Salvini, που έχει θέσει τον ανάλογο στόχο.
Επίσης σε σταθερά επίπεδα βρίσκεται η διαφορά των εννέα μονάδων, που τη χωρίζει από τον εταίρο της στην κυβέρνηση – Κίνημα των Πέντε Αστέρων. Σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Ipsos, η Lega συγκεντρώνει το 34% των ψήφων και με απώλεια 2% σε σχέση με την προηγούμενη έρευνα.
Το Κίνημα των Πέντε Αστέρων βρίσκεται στο 25% ενώ ακολουθούν οι Σοσιαλδημοκράτες με 16% και απώλεια μίας ποσοστιαίας μονάδας και η Forza Italia του πρώην πρωθυπουργού, Silvio Berlusconi με 8% και κέρδη μίας μονάδας.
Η συνέχεια εδώ:
https://www.ethnikosmaxitis.gr/o-m-salvini-diochnei-toys-trapezites-tora-prepei-na-plirosoyn-saronei-i-legka-sto-34-kai-paei-gia-aytodynamia/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter





Πρόσφατα σχόλια