Στ. Κασσελάκης: Θα περίμενα από τον κ. Μητσοτάκη την άμεση διαγραφή του κ. Θεοδωρικάκου
- At 26 Απριλίου, 2024
- Από IoulAp
- In Επίκαιρα, Πολιτική - Οικονομία
0
“Θα περίμενα από τον κ. Μητσοτάκη την άμεση διαγραφή του κ. Θεοδωρικάκου, αλλά νομίζω ότι γνωρίζουμε πλέον όλοι ότι η ΝΔ είναι ένα ποτ πουρί Δεξιάς και Ακροδεξιάς, όπου όλοι οι Ακραίοι χωράνε, από υποψηφίους ευρωβουλευτές μέχρι ψηφοφόρους”, σχολιάζει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή δηλώσεις του Τάκη Θεοδωρικάκου.
Αναφέρει ότι “ο βουλευτής της ΝΔ κ. Τάκης Θεοδωρικάκος δήλωσε σήμερα στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών: ‘Η ΝΔ απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και θέλει την ψήφο όλων, όπως και να αυτοπροσδιορίζονται’, αναφερόμενος στους ψηφοφόρους των Σπαρτιατών.Ο κ. Ρωμανός είπε νωρίτερα πως ‘σε ένα κανονικό κόμμα’ όσοι έχουν τέτοιες απόψεις ‘θα διαγράφονταν'”.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Για θέματα που αναρτούνται από το διαδίκτυο ή εικόνες, όπου πάντα σημειώνεται ευκρινώς η πηγή, αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε αμέσως. Να επισημανθεί ακόμη ότι οι απόψεις του ιστολόγιου, ή των αποσταλθέντων κειμένων σε μας, του/τα οποίου/α αναρτούμε δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με το περιεχόμενο και πιστεύουμε ως εκ τούτου δεν φέρουμε ευθύνη εκ του νόμου. Από τη στιγμή που απηχούν αποκλειστικά και μόνο τις απόψεις των συντακτών του





Πρόσφατα σχόλια