Υπουργός Εσωτερικής Ασφαλείας των ΗΠΑ προς την βουλευτή Ιλχάν Ομάρ: «Έχεις παντρευτεί τον αδερφό σου!»
- At 12 Σεπτεμβρίου, 2026
- Από IoulAp
- In Διεθνή, Επίκαιρα, Πολιτική - Οικονομία
0
Για ποιο λόγο φέρεται να το έχει κάνει – Εάν αποδειχθεί, τότε είναι πιθανή η απέλασή της, σύμφωνα με τον Μαρκγουέιν Μάλιν
Νέα τροπή παίρνει η πολυετής υπόθεση γύρω από τον γάμο της Ιλχάν Ομάρ, καθώς ο υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, Μαρκγουέιν Μάλιν, υποστήριξε ότι η Δημοκρατική βουλευτής παντρεύτηκε τον αδελφό της προκειμένου να τον βοηθήσει να μεταναστεύσει στις ΗΠΑ.
Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια του ρεπορτάζ…
https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/ypourgos-esoterikis-asfaleias-ton-ipa-pros-tin-vouleyti-ilxan-omar-exeis-pantreytei-ton-aderfo-sou/
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Για θέματα που αναγράφονται από το διαδίκτυο ή τις εικόνες, όπου πάντα σημειώνεται ευκρινώς η πηγή, αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να αφαιρέσουμε αμέσως. Να επισημανθεί ακόμη ότι οι απόψεις του ιστολογίου, ή των αποσταλθέντων κειμένων σε μας, του/τα οποίου/α αναρτούμε δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με το περιεχόμενο και πιστεύουμε ως εκ τούτου δεν φέρουμε ευθύνη από τον νόμο. Από τη στιγμή που απηχούν αποκλειστικά και μόνο τις απόψεις τους.





Πρόσφατα σχόλια