Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022
- At 21 Νοεμβρίου, 2022
- Από admin
- In Τσουκνίδα
0
Παγκόσμια στροφή των ΗΠΑ…
Από τους Ρεπουμπλικάνους των ΗΠΑ ακούγονται κραυγές οργής για τη διεξαγωγή των ενδιάμεσων εκλογών, αφού μιλούν πως κι αυτές χειραγωγήθηκαν από το κόμμα των “Δημοκρατικών”, όπως κι εκείνες των εκλογών του 2020!
Ωστόσο είναι ικανοποιημένοι, γιατί τελικά, παρά την εκτεταμένη νοθεία – όπως ισχυρίζονται – κέρδισαν οριακά με 2019 έδρες τη Βουλή των Αντιπροσώπων, αναλαμβάνοντας άμεσα πρωτοβουλίες!
Με τον εκπρόσωπο των Ρεπουμπλικάνων Τζέιμς Κόμερ να δηλώνει:
«Η Επιτροπή Ρεπουμπλικάνων μίλησε με πολλούς καταγγέλλοντες με πολυάριθμα σχέδια που αφορούσαν την οικογένεια Μπάιντεν, εξέτασαν τον φορητό υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν και έλαβαν έγγραφα για άγνωστες στο παρελθόν συναλλαγές»!
Επίσης, οι Ρεπουμπλικάνοι ζητούν εντός 14 ημερών να ενημερωθούν με όλα τα στοιχεία αποστολής κεφαλαίων και πολεμικού υλικού προς την Ουκρανία και το καθεστώς Ζελένσκι. Αφού αυτή η βοήθεια προς την Ουκρανία φτάνει τα 90 δις δολάρια από τα συνολικά 125 δις δολάρια. Κι όπως δήλωσε η Marjorie Taylor Greene από το διαμέρισμα της Γεωργίας:
«Οι Αμερικάνοι αξίζουν να γνωρίζουν, γιατί τα χρήματα των φορολογουμένων που κερδίζονται με κόπο πηγαίνουν σε μια άλλη χώρα που δεν είναι μέλος του ΝΑΤΟ»!
Επίσης οι Ρεπουμπλικάνοι ζητούν έρευνα για την “κατάφωρη διαφθορά” που έχει να κάνει με το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων FTX, αλλά και τις πιθανές διασυνδέσεις με το ουκρανικό καθεστώς!
Όμως εμείς τα είχαμε προαναγγείλει, όλα τα παραπάνω σε άρθρο μου στις 10 Νοεμβρίου 2022, ως παρακάτω:
«Κοσμογονικές εξελίξεις μου εκμυστηρεύτηκε κορυφαίος αξιωματούχος του Ντόναλντ Τραμπ και ο οποίος βρίσκεται μεταξύ ΗΠΑ και Ελλάδος!
Θα διεξαχθεί έρευνα για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του γιου Μπάιντεν στην Ουκρανία και την Κίνα!
Αφού ο Ντόναλντ Τραμπ έχει κατηγορήσει τον Χάντερ Μπάιντεν, πως ζήτησε τη βοήθεια του πατέρα του (όταν ήταν αντιπρόεδρος του Μπαράκ Ομπάμα) για συμμετοχή του σε ουκρανική εταιρεία φυσικού αερίου και η οποία κατηγορείται για διαφθορά.
Μάλιστα δημοσίευμα της New York Post, έκανε λόγο, πως ο Χάντερ Μπάιντεν κατείχε θέση στο Δ/Σ αυτής της ενεργειακής εταιρείας!
Επίσης ο κορυφαίος αξιωματούχος του Ντόναλντ Τραμπ μας εκμυστηρεύθηκε, ότι θα διεξαχθεί έρευνα κατά του Άντονι Φάουτσι για τις σχέσεις του με την Κίνα, για τη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης στις ΗΠΑ, καθώς και για τη συμμετοχή του στην εφαρμογή της θεώρησής του με ομογάλακτούς του στην Ευρώπη (σ.σ. στην Ελλάδα με τον Σωτήρη Τσιόδρα και λοιπούς της υγειονομικής ομάδας της κυβέρνησης Μητσοτάκη)! Θα διεξαχθεί επίσης αυστηρή έρευνα της λειτουργίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, του Υπουργείου Άμυνας και του FBI στα γεγονότα του Καπιτωλίου! Θα ερευνηθεί σε βάθος η νοθεία των εκλογών του ΄20, αλλά και των σημερινών ενδιάμεσων εκλογών, όπου η πλευρά Τραμπ θεωρεί πως και σε αυτές τις εκλογές πραγματοποιήθηκε νοθεία!
Στο ερώτημά μας, αν αυτές οι πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ θα επηρεάσουν τις εκλογές στην Ελλάδα, μας απάντησε καταφατικά, αλλάζοντας δραστικά τις πολιτικές ισορροπίες!
Μας διαβεβαίωσε, πως θα υπάρξει αναθεώρηση της αμερικανικής πολιτικής του πολέμου στην Ουκρανία και πως το νέο Κογκρέσο και η νέα Γερουσία θα δουν πολύ θετικά τον θαλάσσιο και χερσαίο αγωγό φυσικού αερίου Ανατολικής Μεσογείου (EastMed), ο οποίος θα συνδέει απευθείας τις ενεργειακές πηγές της Ανατολικής Μεσογείου με την ηπειρωτική Ελλάδα μέσω της Κύπρου και της Κρήτης!»!
Βέβαια οι Ρεπουμπλικάνοι έχασαν οριακά το Κογκρέσο, ωστόσο όπως μου εκμυστηρεύτηκε ο κορυφαίος αξιωματούχος του Ντόναλντ Τραμπ, υπήρξε διαφοροποίηση πολλών ποιοτικών στοιχείων υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ και των Ρεπουμπλικανικού κόμματος στις ενδιάμεσες εκλογές, σε σχέση με τις εκλογές του 2020!
Ευελπιστώ, πως τις επόμενες ημέρες θα σας γνωρίσω αυτές τις ποιοτικές διαφορές, που κάνουν τους Ρεπουμπλικάνους να πιστεύουν, ότι θα είναι οι νικητές στις εθνικές εκλογές του 2024!!
Μια αξιοπρόσεκτη προσπάθεια…
To Δίκτυο Ελληνισμού ενεργοποιείται σε όλη την Επικράτεια, σε μια προσπάθεια συνένωσης και εκλογικής συμπόρευσης με άλλα κόμματα, πολιτικά κινήματα και πολιτικές προσωπικότητες!
Παρακάτω σας γνωρίζω το ΔΤ της 14ης Νοεμβρίου 2022:
Δίκτυο Ελληνισμού – Συγκρότηση Εθνικού Ψηφοδελτίου
Οι αγώνες μπροστά μας είναι αγώνες για τον Ανθρωπισμό!! την Αληθινή Δημοκρατία με Ελευθερία και Αλληλεγγύη!!!
Είναι αγώνες για το κράτος με Εθνική Ανεξαρτησία!!
Για το Έθνος με διεθνή συνεργασία και σεβασμό των λαών!!
Είναι αγώνες για τους Έλληνες και την Ζωή που δικαιούνται και το μέλλον αυτών και των παιδιών τους!!
Στο πλαίσιο αυτό, οφείλουμε ακατάπαυστα να επιδιώξουμε την ενότητα του Λαού, με τις εξετάσεις που δίνουμε για την ενότητα, πρώτα τη δική μας, είτε ως πρόσωπα είτε ως οντότητες!
Έχουμε μπροστά μας σοβαρά πολιτικά προβλήματα, όπως είναι το εθνικό έγκλημα των Πρεσπών, για το οποίο οφείλει να μιλήσει ο Λαός, γιατί αυτός είναι ο μοναδικός κληρονόμος της ελληνικής ιστορίας της Μακεδονίας και των Ελλήνων!
Έχουμε μπροστά μας σοβαρά εθνικά θέματα, που εκτείνονται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελληνικής Επικράτειας και του Ελληνισμού! Θράκη- Αιγαίο – Βόρεια Ήπειρος, Κύπρος!
Έχουμε μπροστά μας την κατοχική μορφή ζωής του Έλληνα και της Ελληνίδας, που επέβαλαν οι εξ αριστερών εθνομηδενιστές και οι εκ δεξιών συνοδοιπόροι τους μνημονιακοί νεοφιλελεύθεροι και κατέστησαν τους Έλληνες φόρου υποτελείς, με δυσβάστακτο χρέος, με ματωμένα πλεονάσματα, μέχρι το 2060 και γενικά την Χώρα σε εκποίηση και υποθήκευση μέχρι το 2115!
Έχουμε μπροστά μας την τραγική συνύπαρξη της Πατρίδας μας στην ΕΕ και στην Ευρωζώνη, με τους ιδιωτικούς οικονομικούς μηχανισμούς της να απομυζούν την οικονομία της χώρας μας, μέσα από την ευφάνταστη λειτουργία του δήθεν κοινού νομίσματος και την υπαγορευμένη δημοσιονομική πολιτική σταθερότητας, δηλαδή την αιώνια λιτότητα υπέρ των ισχυρών της ΕΕ!
Αυτοί είναι οι σπουδαίοι λόγοι για τους οποίους εμείς θα επιμείνουμε να αγωνιζόμαστε, στον ένα και μοναδικό δρόμο που κατανοούμε και πιστεύουμε ότι είναι αυτός που εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Λαού και του Έθνους και δεν είναι άλλος από αυτόν της Ενότητας σε ίση βάση, όλων των Πατριωτικών και Αντιμνημονιακών Δυνάμεων!
Εμείς θεωρούμε χρέος μας να παλέψουμε για την συγκρότηση της μεγάλης Πατριωτικής Ενότητας, γιατί μόνο μια Ενότητα αυτής της μορφής μπορεί να δώσει τη λύση που περιμένει ο ελληνικός Λαός με ένα ενιαίο Εθνικό Ψηφοδέλτιο!
Το τονίζουμε και το κάνουμε γνωστό από τώρα, ότι στο εξής, δεν θα υπάρξει καμία δικαιολογία για κανέναν, είτε κόμμα, είτε συλλογικότητα, είτε πρόσωπο, που δεν θα ανταποκριθεί θετικά στο γενικό προσκλητήριο που θα σημάνει, πως θα προσφέρει υπηρεσίες στον υποδουλωμένο Λαό και στη λαβωμένη ελληνική Πατρίδα!
Το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Ψηφοδελτίου, τίθεται στις επάλξεις του Αγώνα για τις Εθνικές εκλογές. Οι εκλογές αυτές θα συγκροτήσουν τη νέα Βουλή των Ελλήνων!
Μιας Βουλής που θα είναι ο χώρος νομοθετικής μάχης για το μέλλον και την εθνική συνέχεια των Ελλήνων, του Ελληνικού Λαού και του Έθνους.
Τονίζουμε δε, ότι :
- Είμαστε αλληλέγγυοι στον Αγώνα των Ελλήνων υγειονομικών γιατρών και νοσηλευτών που διώκονται φασιστικά προκειμένου να υποκύψουν στον σημερινό φασισμό της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Το ίδιο και στον αγώνα Συνταξιούχων ενάντια στην φασιστοειδή επιβολή του προστίμου προς εξαναγκαστικό εμβολιασμό, ενώ κατανοούμε εκείνους που δεν μπόρεσαν και δέχτηκαν το εμβόλιο!
- Είμαστε αλληλέγγυοι στους Έλληνες πολίτες που ένεκα των βάρβαρων μέτρων των μνημονίων εξοστρακίζονται από το σπίτι τους και η ελληνική περιουσία περνάει σε ξένα χέρια σε ποσοστό 7 στα 10 σπίτια!
Οι Πατριωτικές Δυνάμεις του Έθνους ενώνουν την φωνή και τη δράση τους στην κατεύθυνση:
- Τη δικαίωση του Μακεδονικού Ελληνισμού με την ακύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών.
- Την απελευθέρωση του Ελληνικού λαού από τον οικονομικό γερμανικό ζυγό στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.
- Την θεσμική ανασυγκρότηση της χώρας, με την αναδόμηση των κοινωνικοοικονομικών δομών της οικονομίας, της άμυνας, της δημόσιας τάξης και της παιδείας των Ελλήνων, γιατί με την Παιδεία οι Έλληνες θα αυτό-κυβερνηθούν.
- Την Εθνική Ανεξαρτησία και λαϊκή κυριαρχία για να γίνουν οι Έλληνες κυρίαρχοι στον τόπο τους,.
- Την οικονομική ευημερία και την ασφάλεια των Ελλήνων με εθνική ξεχρέωση κράτους και πολιτών.
- Να αναδείξουν οι Έλληνες ξανά τον Άνθρωπο, τον Ανθρωπισμό και τα χαμένα ανθρώπινα ήθη, με την πραγματική Δημοκρατία, το κοινόν των Ελλήνων, που μας κράτησε αιώνια όρθιους παρά την βαρβαρότητα γύρω μας!
- Να αναδείξουμε το μεγαλείο και τη δύναμη της Ορθοδοξίας, που – κυρίως – η προηγούμενη και η σημερινή κυβέρνηση πολέμησαν θανάσιμα!
Εθνική ανέγερση όλων λοιπόν, για τη συγκρότηση ενός Εθνικού ψηφοδελτίου που απαιτούν οι καιροί και έχει ανάγκη ο Ελληνισμός και η Πατρίδα μας!!
Από την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ