H αναφορά στην «Κωνσταντινούπολη» αντί για «Ιστανμπούλ» από Μπάιντεν για τη Γενοκτονία των Αρμενίων και γιατί έγινε αυτό
- At 25 Απριλίου, 2021
- Από IoulAp
- In Διεθνή, Επίκαιρα, Πολιτική - Οικονομία
0
Οι πρόεδροι των ΗΠΑ πριν από το Μπάιντεν χρησιμοποίησαν εκφράσεις όπως «καταστροφή» ή «σκοτεινή περίοδος της ιστορίας» αντί για «γενοκτονία των Αρμενίων» για τα γεγονότα του 1915. Η λέξη «γενοκτονία» χρησιμοποιείται δύο φορές στην ανακοίνωση του Λευκού Οίκου για την Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Αρμενίων.
Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια…
H αναφορά στην «Κωνσταντινούπολη» αντί για «Ιστανμπούλ» από Μπάιντεν για τη Γενοκτονία των Αρμενίων και γιατί έγινε αυτό | Pronews
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Για θέματα που αναρτούνται από το διαδίκτυο ή εικόνες, όπου πάντα σημειώνεται ευκρινώς η πηγή, αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε αμέσως. Να επισημανθεί ακόμη ότι οι απόψεις του ιστολόγιου, ή των αποσταλθέντων κειμένων σε μας, του/τα οποίου/α αναρτούμε δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με το περιεχόμενο και πιστεύουμε ως εκ τούτου δεν φέρουμε ευθύνη εκ του νόμου. Από τη στιγμή που απηχούν αποκλειστικά και μόνο τις απόψεις των συντακτών τους.





Πρόσφατα σχόλια