Η μεγάλη κυβερνοεπίθεση στις ΗΠΑ και η νέα σχέση Μπάιντεν – Πούτιν
- At 05 Ιουλίου, 2021
- Από IoulAp
- In Διεθνή, Επίκαιρα, Πολιτική - Οικονομία
0
Πάνω από 200 αμερικανικές επιχειρήσεις βρέθηκαν στο στόχαστρο εκτεταμένης κυβερνοεπίθεσης, κατά τη διάρκεια των εορτασμών για την ημέρα της ανεξαρτησίας στις ΗΠΑ.
Νέο διπλωματικό θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη μεταξύ ΗΠΑ, Ρωσίας και Κίνας, μετά από εκτεταμένη κυβερνοεπίθεση που δέχθηκαν 200 αμερικανικές εταιρίες κατά τη διάρκεια των εορτασμών για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας.
Πάνω από 200 αμερικανικές επιχειρήσεις βρέθηκαν στο στόχαστρο εκτεταμένης κυβερνοεπίθεσης, κατά τη διάρκεια των εορτασμών για την ημέρα της ανεξαρτησίας στις ΗΠΑ. Πρόκειται για επίθεση με ransmware, ήτοι για την αποκομιδή λύτρων, η οποία εκδηλώθηκε μέσω της διείσδυσης σε ένα ενιαίο λογιστικό πρόγραμμα.
Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια του ρεπορτάζ…
Η μεγάλη κυβερνοεπίθεση στις ΗΠΑ και η νέα σχέση Μπάιντεν – Πούτιν – FANTOMAS.GR
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Για θέματα που αναρτούνται από το διαδίκτυο ή εικόνες, όπου πάντα σημειώνεται ευκρινώς η πηγή, αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε αμέσως. Να επισημανθεί ακόμη ότι οι απόψεις του ιστολόγιου, ή των αποσταλθέντων κειμένων σε μας, του/τα οποίου/α αναρτούμε δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με το περιεχόμενο και πιστεύουμε ως εκ τούτου δεν φέρουμε ευθύνη εκ του νόμου. Από τη στιγμή που απηχούν αποκλειστικά και μόνο τις απόψεις των συντακτών τους.





Πρόσφατα σχόλια