Εκτός «πρίζας» κρατά η Λευκωσία το καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου, την ώρα που ο Ταγίπ Ερνογάν επιταχύνει την ηλεκτρική διασύνδεση της Τουρκίας με τα κατεχόμενα.
Για αύριο 30 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί η τέταρτη συνεχόμενη σε διάστημα περίπου ενός μήνα σύσκεψη για το καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου (Great Sea Interconnector – GSI) με τη συμμετοχή των Ρυθμιστών Ενέργειας της Ελλάδας (ΡΑΑΕΥ) και της Κύπρου (ΡΑΕΚ), τον ΑΔΜΗΕ και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Για θέματα που αναρτούνται από το διαδίκτυο ή εικόνες, όπου πάντα σημειώνεται ευκρινώς η πηγή, αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε αμέσως. Να επισημανθεί ακόμη ότι οι απόψεις του ιστολόγιου, ή των αποσταλθέντων κειμένων σε μας, του/τα οποίου/α αναρτούμε δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με το περιεχόμενο και πιστεύουμε ως εκ τούτου δεν φέρουμε ευθύνη εκ του νόμου. Από τη στιγμή που απηχούν αποκλειστικά και μόνο τις απόψεις των συντακτών του